Yhteystiedot

T:mi Nooran talli
Härkätie 1044b
21490 Marttila
0505687089
noora-vanne(at)suomi24.fi

Etsitkö tapahtumaasi vetonaulaa?

Pyydä edullinen tarjous & varaa tapahtumaasi ponitalutus noora-vanne(at)suomi24.fi.

Berlioz

Westfalenori, lempinimeltään Pertti on kilpaillut kansallisia St. Prix Georges ja Inter-luokkia. Upea Pertti rakastaa myös hyppäämistä! Upealiikkeistä unelmaoria voivat satunnaisesti havitella tunneille kokeneimmat ratsastajat. Säkäk. 170cm.

Dona Vega

Ihana tamma hoitaa ja ratsastaa. Vegalla on kilpailtu Latviassa kansainvälisellä tasolla ja Suomessa mm. Finnderbyssä 130-140cm esteradoilla. Avuille herkkä opetusmestari on varma myös maastoesteillä. Kouluratsastuksessa Vega suorittaa vaativan tason liikkeet ja se kilpailee tasolla helppo A. Hieno puoliveritamma Vega rakastaa rapsutuksia ja kunnon puleerausta! Säkäk. 170cm.

Nalle

Shetlanninponiruuna hyppää tarmokkaasti rata- ja maastoesteitä 80cm tasolla ja taitaa koulussa helppoa B:tä. Tällä pienellä estetykillä on ruutia vaikka muille jakaa! Säkäk. 110cm.

Paranoja

Puolalainen puoliveritamma Noia on ratsunuraa aloitteleva kirjava pitkäjalkainen kaunotar. Noia on reipas ja kiltti ja toimii lajissa kuin lajissa tasolla HeB.

Tytön Tahvo

Suomenhevosruuna Tahvo on tarmokas ja varma menijä esteillä. Ruunalla kilpaillaan aluetasolla esteitä. Kouluratsastuksessa Tahvo taitaa hienosti helppoa B:tä, myös A:n tehtävät sujuvat. Säkäk. 155cm.

Ilo-Vekku

Suomenhevosten Kuninkaallisiin ja nuorten hevosten festivaaleihinkin osallistunut Vekku hyppää 90cm rataesteillä ja taitaa hyvin helpon B:n asiat. Säkäk. 155cm.

 Hiirikantaa verottavat tarmokkaat tallikisut.

pikkuponi2.jpg